Stoiximan Super League

«Έτοιμος για Σούπερ Λίγκα ο Ηρακλής»

Την ετοιμότητα που επιβάλλεται για την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξε ο Ηρακλής απέναντι στην Φιορεντίνα, σύμφωνα με τον προπονητή του, Νίκο Παπαδόπουλο.

Εικόνα ομάδας που είναι έτοιμη για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας έβγαλε ο Ηρακλής στο δυνατό τεστ με την Φιορεντίνα, όπως τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

«Σε γενικές γραμμές πήγαμε αρκετά καλά, με δεδομένο ότι αντιμετωπίζαμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα. Αυτό όμως που φάνηκε, ήταν ότι όταν έχουμε ποδοσφαιρικό θράσος και πίστη, μπορούμε να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε και στην προπόνηση. Το θετικό είναι ότι βγάλαμε και εμείς αρκετές φάσεις για γκολ, σε τέτοιο αντίπαλο, και φαίνεται πως η ομάδα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος και είμαι σίγουρος για τους παίκτες μου. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσιάσαμε», ανέφερε ο Έλληνας κόουτς.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα αντίπαλος με τόσο σπουδαίους παίκτες και ευελπιστώ κι εγώ κάποτε να φτάσω σ’ αυτό το επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαραμαντάς, δήλωσε: «Ήταν το πιο δυνατό φιλικό για εμάς, βγάλαμε πολύ καλά στοιχεία με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, ήταν η πρόβα τζεναράλε και πιστεύω ότι το Σάββατο στην Καλλονή θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x