Stoiximan Super League

Έως την Πέμπτη η απόφαση για την Κέρκυρα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε την προσφυγή της Κέρκυρας κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, αλλά θα αποφανθεί επί του θέματος έως την Πέμπτη.

Μέχρι την Πέμπτη θα γίνει οριστικά γνωστή η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί την σεζόν 2015-16 η Κέρκυρα. Το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε την προσφυγή των «Φαιάκων» κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, που στοχεύουν στην παραμονή στη Super League. Ωστόσο, η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη.

Από την πλευρά τους οι νησιώτες, υποστήριξαν πως δεν υπάρχει θέμα παρατυπίας και ο Λεβαδειακός που κυνηγάει να παραμείνει στην κατηγορία υπογράμμισε πως υπάρχει έννομο συμφέρον τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, δεν έγινε σχετικό αίτημα για το ποιος από τους δυο θα πάρει τη θέση της Κέρκυρας, εφόσον αυτή υποβιβαστεί. Επιπλέον, επισημάνθηκε ότι αποδείχθηκε ότι ο κύριος μέτοχος της Κέρκυρας παραμένει ο κ. Λιμπάντσης.

Εφόσον, η απόφαση βγει έως τις 12 το μεσημέρι θα γίνει κανονικά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα της Super League. Διαφορετικά, εκτός απρόοπτου θα αναβληθεί το ματς.

Την Πέμπτη αναμένεται να αποφανθεί η Εφέσεων της ΕΠΟ για το αν έχει βάση η προσφυγή του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της απόφασης της Διοργανώτριας Αρχής με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x