Stoiximan Super League

«Έχουμε συζητήσει με Λίβερπουλ και ΠΑΟΚ»

Ο μάνατζερ του Κέλσο Μπόρχες έκανε λόγο για επαφές με Λίβερπουλ, Λέστερ και ΠΑΟΚ για τον πελάτη του. Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, δηλώνει ο Κοσταρικανός μέσος.

Ο Κέλσο Μπόρχες είναι μια από τις περιπτώσεις εξετάζει -όπως φαίνεται- ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του.

Ο μάνατζερ του Κοσταρικανού μέσου, που έφτασε ως τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική του ομάδα, επιβεβαίωσε ότι έχουν υπάρξει επαφές -μεταξύ άλλων- και με τους Θεσσαλονικείς.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλα κλαμπ. Όχι όμως κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε συζητήσει με τη Λίβερπουλ και τη Λέστερ από την Αγγλία και τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα», δήλωσε σε σουηδικό μέσο ο Μάρτιν Μορκ που εκπροσωπεί τον 26χρονο μέσο.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, την οποία εμφανίζεται έτοιμος να αποχαιρετήσει προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Θέλω να προχωρήσω και να δω που μπορώ να φτάσω. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση που θα αφήσει όλες τις πλευρές ευχαριστημένες. Ό,τι και να συμβεί πάντως θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ΑΪΚ για όσα έχει κάνει για ‘μένα», δήλωσε στην Sportbladet.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x