Stoiximan Super League

Έχουν πιάσει ήδη δουλειά

Σήμερα θα υπογράψει ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν οι ρόλοι που θα έχουν ο Σαραβάκος και ο Νταμπίζας. Συμφωνία με Φυτανίδη, επαφές για επιθετικό.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει ο Γιάννης Αναστασίου για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, αφού βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Νίκο Νταμπίζα, σήμερα ή αύριο θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο για τους ρόλους που θα έχουν στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το θέμα της αποζημίωσης των δύο συνεργατών του Αναστασίου (του Ολλανδού γυμναστή Φος και του Αγγλου βοηθού), για την πρώτη χρονιά σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή συνεργασίας τακτοποιήθηκε.

Ο Έλληνας προπονητής μαζί με τον νομικό του εκπρόσωπο βρέθηκαν χθες στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε συζητήσεις με τον Χρήστο Παναγόπουλο, ενώ υπήρξε επαφή και με τον Αλαφούζο και βρέθηκε η λύση. Σήμερα αναμένεται να μπουν οι υπογραφές.

Από την πλευρά τους, ο Σαραβάκος και ο Νταμπίζας παρουσιάζονται έτοιμοι να αναλάβουν τους ρόλους τους. Αυτοί θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από τον πρόεδρο του συλλόγου.

Η SportDay γράφει πως και οι δύο θα έχουν λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και σε συνεννόηση με τον Αναστασίου θα αποφασίζουν για τους παίκτες που θα έρχονται στην ομάδα, ενώ θα κάνουν και τις επαφές (κυρίως ο Νταμπίζας).

Δηλαδή, οι τρεις άνδρες θα δουλεύουν από κοινού, ώστε να αποφασίσουν και να «τρέχουν» τον σχεδιασμό του «τριφυλλιού».

Ο Σαραβάκος θα συμμετέχει και στις αποστολές της ομάδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ο Νταμπίζας πιθανότατα θα ανακοινωθεί ως σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Γιάννης Βονόρτας, με τη σειρά του, θα έχει θέση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και ήδη έχει μιλήσει με τον Αναστασίου.

Ξεκίνησε η ενίσχυση

Μετά τα πλέι οφ θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον διεθνή αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος προορίζεται να πάρει θέση βασικού στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, οι συζητήσεις της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να μείνουν στην ομάδα «παγώνουν» εν όψει του αγώνα μπαράζ με την Skoda Ξάνθη.

Οι παίκτες είναι οι Σεϊταρίδης, Φιγκερόα, Κοτσόλης, Μαρίνος για την παραμονή του, ενώ οι Τοτσέ και Βιτόλο θα γίνει κουβέντα για μείωση αποδοχών.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολο να κληθεί ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ για την λύση του συμβολαίου του. Την ίδια ώρα, οι πιθανότητες παραμονής του Σισοκό είναι απειροελάχιστες.

Με τους μόνους που δεν επηρεάζονται πιθανές συζητήσεις είναι οι Κουίνσι, Φορναρόλι, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Βονόρτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x