Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Φαίνεται ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή για Αλεξανδρόπουλο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο θέμα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στην «πράσινη» επικαιρότητα, εκείνο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και της διαφαινόμενης μεταγραφής του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο ρεπόρτερ της ομάδας επανέλαβε πως το «τριφύλλι» είναι αδιαπραγμάτευτο σε ό,τι αφορά το ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία με τους Πορτογάλους.

«Το έχει πει (ο Παναθηναϊκός) στην Σπόρτινγκ, η οποία δεν το έχει δώσει μέχρι στιγμής. Δεν θεωρώ ότι για αυτό θα χαλάσει η μεταγραφή. Δεν υπάρχει συμφωνία, παρότι προς τα εκεί φαίνεται πως οδεύουμε, και φαίνεται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα είχε μιλήσει για το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, το οποίο «είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είναι καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι σε σχέση με τον Ιωνικό. Δεν πρέπει να δώσει ευκαιρίες στον ΟΦΗ, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα θα βρει ευκαιρία ή ευκαιρίες για να σκοράρει εκείνος».

Και κατέληξε λέγοντας πως για τον ίδιο θα ήταν το ιδανικό η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να μη γίνει άμεσα από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις στόπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x