Stoiximan Super League

«Φέρνει σε Πικέ ο Μποτία»

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αλμπέρτο Μποτία ανέλυσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Κρύος. «Πολύ τραβηγμένα φέρνει στον Πικέ», ανέφερε για τον Ισπανό στόπερ που έρχεται στον Ολυμπιακό.

Μια πολύ καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε την επικείμενη μεταγραφή του Αλμπέρτο Μποτία, ο Βαγγέλης Κρύος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που εδώ και πολλά χρόνια ζει και εργάζεται ως τεχνικός πλέον στην πόλη Θέουτα (βρίσκεται στη Βόρεια Ακτή της Αφρικής, αλλά ανήκει στην Ισπανία), ανέλυσε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Γιώργο Μαζιά:

«Είναι ψηλός στόπερ, δυναμικός παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση. Μπορεί να ανέβει με την μπάλα στο κέντρο. Πιστεύω ότι έκανε από τις καλύτερες επιλογές ο Ολυμπιακός.

Πολύ τραβηγμένα το αγωνιστικό του στιλ φέρνει σε αυτό του Πικέ της Μπαρτσελόνα. Τέτοια κοψιά. Μπορεί να μην είναι τόσο τεχνίτης, είναι όμως πιο δυνατός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, διαβάζει καλά τις φάσεις.

Πιστεύω ότι είναι πιο καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και ξέρει μπάλα. Αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα η πορεία του. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και στην άμυνα και στην επίθεση. Θα το δούμε στην πορεία αν είναι τόσο καλός, όσο ο Μανωλάς.

Ο Μποτία παίζει και αριστερό και δεξί στόπερ. Πιο καλά ταιριάζει δεξί. Φυσικά ο προπονητής που βλέπει κάθε μέρα τις προπονήσεις θα διαμορφώσει άποψη».


Για τον Ζόνας και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Πρόκειται για πολύ καλό παίκτη. Θα ήταν καλή επιλογή. Το βλέπω δύσκολο σαν περίπτωση. Δεν είναι καθαρό φορ, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, Έχει το γκολ. Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να έρθει στον Ολυμπιακό».

Για την άποψη που έχουν οι Ισπανοί για το ελληνικό ποδόσφαιρo: «Σαν μονάδες, σαν παίκτες μιλούν με καλά λόγια. Γενικά έχουν καλή άποψη. Αυτό που λένε είναι ότι δεν παίζουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο. Ότι είμαστε πίσω σε θέματα τακτικής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x