Stoiximan Super League

Φλίσκας: «Στόχος μας η Ευρώπη»

Την έξοδο της Skoda Ξάνθης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν έθεσε ως στόχο της ομάδας του Κώστας Φλίσκας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος για την Skoda Ξάνθη και δεν είναι άλλος από την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, όπως δήλωσε ο Κώστας Φλίσκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κάθε χρόνο στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε για αυτό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», τόνισε ο αρχηγός των Ακριτών και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας:

«Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία. Είχαμε υποχρεώσεις στο Europa League, δεν κάναμε την προετοιμασία που θέλαμε και αυτό μας στοίχισε στην αρχή του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φλίσκας στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Μιχάλη Τσόχου

Για την επέκταση του συμβολαίου του

«Έχω μιλήσει με τον κ. Πανόπουλο, τα έχουμε βρει και υπάρχει ανακοίνωση στο σάιτ της ομάδας. Έχουμε συμφωνήσει για 1,5 χρόνο»

Για την πορεία της Skoda μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα

«Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία. Είχαμε υποχρεώσεις στο Europa League, δεν κάναμε την προετοιμασία που θέλαμε και αυτό μας στοίχισε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ήρθαν νέοι παίκτες στην ομάδα, χρειάστηκαν χρόνο προσαρμογής και τώρα βλέπουμε πως τα πάμε καλύτερα».

Για το αν ήταν η πιο εύκολη η χθεσινή νίκη κόντρα στη Βέροια

«Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Πρέπει να τα δίνεις όλα από την αρχή του αγώνα και το αποτέλεσμα το βλέπεις κατά τη διάρκειας της αναμέτρησης. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι και σκοράρεις στα 17 δευτερόλεπτα, πας με καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλό μας για να κάνουμε αντεπιθέσεις και έτσι φτάσαμε σε αυτή τη νίκη».

Για το βάθος που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας

«Σίγουρα ο προπονητής ξέρει καλύτερα ποιος είναι έτοιμος. Εκείνος αποφασίζει ποιους θα χρησιμοποιήσει. Έχουμε βάθος στον πάγκο, έχουμε καλούς παίκτες και όλοι θα βοηθήσουν για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους της ομάδας

«Σίγουρα κάθε χρόνο στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε για αυτό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x