Stoiximan Super League

«Φτιάγμενος» για τίτλους ο Σκόνδρας

Μέσα στην εβδομάδα ο Γιάννης Σκόνδρας θα κληθεί από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με τον Ατρόμητο να παίρνει περίπου 350.000 ευρώ.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Σκόνδρα στον ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος μπακ-χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και εκείνο που απομένει είναι η θετική απάντηση του Ατρομήτου, ο οποίος θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ.

Την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ενέκρινε και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος άκουσε πολύ καλά λόγια από όσους ασχολούνται με το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Σκόνδρας περιμένει ότι σύντομα όλα θα τελειώσουν και θα παίξει στους Θεσσαλονικείς, όπου υπάρχει η εγγύηση του Ιβάν Σαββίδη και ένας σπουδαίος προπονητής, όπως είναι ο Χουμπ Στέφενς.

Επίσης, ο νεαρός άσος έχει υπογραμμίσει επανειλημμένως ότι έρχεται στον ΠΑΟΚ με στόχο «να πάρω τίτλους και να παίξω στο Champions League. Είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να πάει και πιο πάνω από τον Ολυμπιακό».

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα Tuttosport.com αναφέρει πως η Γιοyβέντους σκοπεύει να παραχωρήσει τον Ρέτο Ζίγκλερ ως έμψυχο αντάλλαγμα μαζί με χρήματα για να αποκτήσει τον Αντζελο Ογκμπόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x