Stoiximan Super League

«Φωτογράφισε» Μπαρμπόσα ο Δέλλας

Εκτός από τα συγχαρητήρια, η ομιλία του Δέλλα προς τους παίκτες της ΑΕΚ -μετά τη νίκη στην Βέροια- είχε κι ένα «καρφάκι» για τον Έλντερ Μπαρμπόσα.

Μπορεί να μην θέλησε να μιλήσει με ονόματα, ωστόσο, το παράπονο του Τραϊανού Δέλλα για τη μη αλτρουιστική και ομαδική αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών της ΑΕΚ στο ματς απέναντι στην Βέροια είχε ξεκάθαρο παραλήπτη. Αυτός ήταν ο «χρυσός» σκόρερ των κιτρινόμαυρων, Έλντερ Μπαρμπόσα.

«Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσει ποτέ κανένας σας είναι ότι πάνω από όλους βρίσκεται η ομάδα και όχι το εγώ μας, κάτι που δεν συνέβη καθ' όλη τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της «Ένωσης».

Κι αν κάποιος, που είδε το παιχνίδι δεν μπορεί να καταλογίσει κάτι τέτοιο στον Πορτογάλο, το μήνυμα του Δέλλα βγάζει… νόημα
κυρίως από τον πανηγυρισμό του παίκτη μετά το γκολ που σημείωσε στην... εκπνοή. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είδε τους συμπαίκτες του να «ορμάνε» -όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό λόγω της έντασης και του χρονικού σημείου της αναμέτρησης- όμως ο ίδιος έδειχνε φανερά εκνευρισμένος και ο λόγος ήταν ότι δεν είχε ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση.

Τέλος, το «καρφί» δεν μπορεί να πήγαινε για τους Κολοβέτσιο και Ανάκογλου, που δεν αγωνίστηκαν, όμως είδαν το ματς από τις κερκίδες αφού αποκλείστηκαν από την 18άδα.

Πάντως, ο Μπαρμπόσα μετά το τέλος του ματς μόνο εκνευρισμένος δεν έδειξε, τονίζοντας πως: «Όποτε με χρειαστούν οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής μου. Είτε ένα λεπτό, είτε πέντε, είτε δέκα, θα είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x