Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Άμεσα οι αποφάσεις μας πράξη»

Γρήγορα θα προχωρήσουν οι όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και αφορούν την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη Novasports.

Τις αποφάσεις τους για τις προσφαθαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έχουν λάβει στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε πως σύντομα όλοι θα γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.

Όσον αφορά τον προσεχή αγώνα με τον Απόλλωνα Αθηνών, ο παλαίμαχος άσος και νυν μέλος του προπονητικού τιμ δήλωσε ότι είναι σημαντικό παιχνίδι, καθώς ακολουθεί μια περίοδος με συνεχόμενα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού του Στέφενς στο Novasports

«Είχαμε δυο δύσκολες εβδομάδες μετά την ήττα στον Ολυμπιακό κι από τον τρόπο που χάσαμε, αλλά νομίζω ότι η ομάδα 'γύρισε' καλά και τ' αποτελέσματα ήταν καλά και οι εμφανίσεις ήταν καλύτερες από προηγούμενα παιχνίδια. Οπότε νομίζω τώρα είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο βασικός στόχος μιας ομάδας είναι η πρόοδος. Ειδικά σ' αυτούς τους αγώνες, γιατί μετά και το ματς το οποίο αναφέρατε κι εσείς, θα περιμένατε μια αντίδραση φαντάζομαι, αυτήν την αντίδραση κι αυτήν την πρόοδο τη διαπιστώνετε μέσα και από την καθημερινότητα των προπονήσεων;

«Πιστεύω πως οι παίκτες αντέδρασαν καλά, το βλέπουμε κάθε μέρα και στην προπόνηση. Είμαστε σ' ένα καλό επίπεδο. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης κι αναμένουμε η απόδοσή μας και η ομαδική και η ατομική να γίνουν ακόμη καλύτερες».

Τη Δευτέρα στα Ιωάννινα είδαμε τον Γεωργιάδη να παίρνει χρόνο συμμετοχής μετά την άτυχη στιγμή που είχε ο Σωτήρης Νίνης, είδαμε τον Νέτσιντ να παίζει σχεδόν ένα τριάντα πεντάλεπτο έπειτα από πολύ καιρό και τον Σπυρόπουλο που για πρώτη φορά πήρε φανέλα βασικού. Δόθηκε η αίσθηση - και δεν ξέρω αν είναι σωστή ή λάθος εξ ου κι η συγκεκριμένη ερώτηση - αν επρόκειτο για τις τελευταίες ευκαιρίες συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών εν όψει και της επερχόμενης, χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Όχι, δεν το βλέπουμε έτσι. Έχουμε ένα καλό ρόστερ. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά μέσα στη χρονιά, του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, του Europa League κι όλοι οι παίκτες χρειάζονται. Έτσι, αυτήν την περίοδο, όλα τα παιδιά που προαναφέρατε, μπήκαν, νομίζω βοήθησαν αρκετά κι ο προπονητής πάντα λέει ότι όλοι χρειάζονται κι όλοι είναι χρήσιμοι κι όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους».

Επειδή πολλά λέγονται και πολλά γράφονται αυτήν την εποχή, έχουν παρθεί αποφάσεις για το ποιός-οί ενδεχομένως θ' αποχωρήσουν, αν αποχωρήσουν, ποιος-οί θα μείνουν αλλά και τί χρειάζεστε σ' αυτήν τη μεταγραφική περίοδο;

«Σίγουρα, στο ποδόσφαιρο τα πράγματα τρέχουν γρήγορα. Πλησιάζουμε τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Σίγουρα έχουν παρθεί αποφάσεις οι οποίες θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες».

Την Κυριακή αντιμετωπίζετε τον Απόλλωνα Αθηνών στο γήπεδο της Τούμπας. Κατ' αρχήν σε τί κατάσταση βρίσκεται η ομάδα σας;

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, οι παίκτες προπονούνται καλά. Ξεκινάει πάλι μια δύσκολη περίοδος δυο εβδομάδων με πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Ο χρόνος ξεκούρασης ανάμεσα στα παιχνίδια είναι μικρός και σίγουρα - πάντα - το πρώτο παιχνίδι που έρχεται, αυτό με τον Απόλλωνα Αθηνών για εμάς είναι το πιο σημαντικό».

Ολοκληρώνοντας, έχετε εικόνα του συγκεκριμένου αντιπάλου και τί χρειάζεστε προκειμένου να πάρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε;

«Όλες οι ομάδες γνωρίζονται πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Απόλλων είναι μια νεοφώτιστη ομάδα. Θα έλεγα πως διαθέτει καλούς παίκτες. Ενώ δεν πήγαιναν καλά, τα τελευταία δυο αποτελέσματά τους ήταν πολύ καλά γι' αυτούς. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να είμαστε καλύτεροι, να προοδεύσουμε πάλι, ακόμη μια Κυριακή ως ομάδα και σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε. Αν και όλα τα παιχνίδια, αυτά που έχουμε παίξει, μας έχουν δείξει ότι δυσκολευόμαστε αρκετά σε όλα τα παιχνίδια, κανένα δεν είναι εύκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x