Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του»

Αναγνωρίζει την στεναχώρια του κόσμου του ΠΑΟΚ, αλλά ο Γιώργος Γεωργιάδης ελπίζει μέσα απ' τις εμφανίσεις της ομάδας να τον… επαναφέρει στο γήπεδο. Παράπονα έκανε για τη διαιτησία με τον Εργοτέλη.

Αντιλαμβάνεται την απογοήτευση του κόσμου, την στεναχώρια του για τη φετινή πορεία, αλλά ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν χάνει την πίστη του πως οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο εγγύς μέλλον μπορούν να οδηγήσουν ξανά στην Τούμπα τους φίλους της ομάδας.

Ο Έλληνας κόουτς που έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Εργοτέλη έδειξε ικανοποιημένος απ’ την εικόνα του Δικεφάλου του βορρά και εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία τόσο στην… εν γένει φιλοσοφία της, όσο και στο πέναλτι που ζήτησε ο Κλάους.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, με ισορροπία, την οποία είχαμε μεταξύ άμυνας και επίσης. Χρειαζόμασταν περισσότερα στο επιθετικό κομμάτι. Είχαμε μία αναρχία στο παιχνίδι μας από κάποιο σημείο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο και δεχθήκαμε ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Μέτρησε το άγχος που είχαν οι παίκτες μας. Με τις νίκες, όπως τη σημερινή, θα έρθει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Υπάρχει ποιότητα και όλα θα πάνε καλά... Θα ήθελα επίσης οι διαιτητές να είναι περισσότερο προσεκτικοί, να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους, γιατί οι αποφάσεις τους δεν ήταν οι ίδιες».

Για την δική του προσέγγιση στο παιχνίδι: «Είναι βασικό η ομάδα να κρατά στην άμυνα. Στατιστικά στην Ελλάδα, οι τρεις πρώτες ομάδες αν σκοράρουν πρώτες, κερδίζουν το 95% των αγώνων. Αυτά τα ματς ξεκλειδώνονται πιο εύκολα αν βάλεις γρήγορα γκολ. Είδατε ότι μετά το γκολ, κάναμε όσες φάσεις δεν είχαν γίνει ως τότε».

Για την διαιτησία: «Μου είπαν ότι το πέναλτι του Κλάους είναι καθαρό, ενώ για την φάση που ζήτησε ο Κλάους γκολ, αν και από την τηλεόραση δεν φαίνεται, μου είπε ο ποδοσφαιριστής ότι βρήκε με το χέρι ο αμυντικός την μπάλα».

Για τον λίγο κόσμο: «Καταλαβαίνω την στεναχώρια του κόσμου. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν, εμείς θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να βλέπουν όμορφο ποδόσφαιρο και να έρθουν στο γήπεδο».

Για το πρώτο που πρέπει να επιλύσει: «Πάντα μία αλλαγή προπονητή δεν είναι και το πιο εύκολο και για τους παίκτες και για όσους είναι δίπλα στην ομάδα. Οι παίκτες, όπως γίνεται σε αλλαγές, έδειξαν σε όλες τις προπονήσεις, αλλά και σήμερα, διάθεση. Το θέμα είναι να κρατήσουμε αυτή την διάθεση και να βελτιωθούμε».

Για την πίεση της ομάδας: «Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι γνωστό ότι ο κόσμος, ειδικά εδώ στον ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος. Αλλά δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του. Διαφωνώ με αυτό που είπε ο Μακ για τον κόσμο και το άδειο γήπεδο, αλλά είναι νέος στην ομάδα και θα συνηθίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x