Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Έχω κάνει αυτοκριτική»

Στην εικόνα του ΠΑΟΚ, που οφείλεται και σε δικά του λάθη, στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης χωρίς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Αθανασιάδη. «Οι παίκτες δεν ανταποκρίνονται λόγω πίεσης», πρόσθεσε.

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως το πρόβλημα στην επίτευξη γκολ αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τα «στραβά» αποτελέσματα.

Παράλληλα, αναγνώρισε τις δικές του ευθύνες, τονίζοντας πως οι παίκτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν λόγω της μεγάλης πίεσης. Τέλος, δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις του Στέφανου Αθανασιάδη.

Αναλυτικά:

«Το ψυχολογικό θέμα είναι μεγάλο. Είτε παίζουμε καλά είτε άσχημα, δεν μπορούμε να πετύχουμε τέρμα. Όταν δεν βάζεις γκολ είσαι πιο κοντά να χάσεις όπως έγινε σήμερα, παρά να κερδίσεις»

Αν το βάρος που έπεσε στον αμυντικό τομέα επηρέασε τον επιθετικό: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν μία ενέργεια για να ελευθερώσουν την ομάδα με ένα γκολ, όμως σε τόσα παιχνίδια δεν υπάρχει ένας παίκτης να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα».

Για τις δηλώσεις του Αθανασιάδη: «Όχι, δεν γνωρίζω τι εννοεί».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση στους παίκτες και δεν μπορούν να ανταποκριθούν».

Αν έχει κάνει ο ίδιος κάποια λάθη: «Σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη για να υπάρχει αυτή η εικόνα. Κάνω αυτοκριτική όσο δεν φαντάζεστε».

Για τους συχνούς τραυματισμούς: «Δεν είναι φυσιολογικό. Ίσως είναι η εποχή δύσκολη και αυτό να συμβαίνει και σε άλλες ομάδες.. Τα παιχνίδια είναι Κυριακή - Τετάρτη και ίσως δεν είχαμε όσους διαθέσιμους παίκτες έπρεπε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x