Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Το γήπεδο μπορεί να είναι πρόβλημα»

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντιμετωπίσει και το… γήπεδο του Πανθρακικού –που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε άλλες αναμετρήσεις- σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Γεωργιάδης σε δηλώσεις ενόψει του ματς.

Στην κατάσταση του γηπέδου του Πανθρακικού, όπου θα φιλοξενηθεί ο ΠΑΟΚ γι ατην 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στις δηλώσεις του στη Nova.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» σχολίασε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα το εν λόγω γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες των Ρατς και Κόστα.

«Χρειαζόμαστε τους βαθμούς, όπως και ο Πανθρακικός. Το γήπεδο μπορεί να είναι πρόβλημα. Δεν ξέρω την κατάστασή του. Θα είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε τις απουσίες των Ρατς και Κόστα, αλλά και ικανοποιητικό ρόστερ σε ποιότητα και αριθμό. Θα βρούμε τις λύσεις ν΄ αντικατασταθούν οι ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να προσφέρουν».

Σχετικά με το σημείο που θα κρίνει το ματς, σχολίασε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να φέρουμε τις κρίσιμες στιγμές με το μέρος μας. Το είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι (κόντρα στον Εργοτέλη) ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να έχουμε το εύκολο γκολ, το οποίο πιστεύω ότι θα έχουμε καθώς έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούνε να σκοράρουν στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x