Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Θα έπρεπε να κερδίσουμε, μας διακόπτουν φάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά την εντός έδρας ισοπαλία του Πανσερραϊκού απέναντι στον Άρη.

Με γκολ του Άλεξιτς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανσερραϊκός πήρε πολύτιμο εντός έδρας βαθμό επί του Άρη (1-1), στη μάχη που δίνει η ομάδα των Σερρών για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάμπλο Γκαρσία εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως η ομάδα του δεν έφυγε με άδεια χέρια από το παιχνίδι, τονίζοντας ωστόσο ότι με βάση την εικόνα της, άξιζε να κερδίσει απόψε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

Για το ματς: «Κάναμε ένα παιχνίδι για νίκη. Το θέμα είναι ότι μας διακόπτουν φάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν μας αφήνουν να έχουμε ρυθμό. Ευχαριστημένος γιατί έχουμε δεχθεί γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά αυτή τη φορά βάλαμε. Θα έπρεπε να κερδίσουμε».

Για το ότι πρόσθεσε έναν βαθμό στη δική του μάχη: «Πάντα να πάρεις πόντους είναι σημαντικό. Έχουμε δουλέψει πολύ στην άμυνα. Δεν κάναμε σωστή άμυνα στο γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές παλέψαμε σωστά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο μαζί μας και να μας υποστηρίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x