Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Είπαμε στα παιδιά ότι είναι ματς χωρίς επιστροφή - Αυτά τα παιχνίδια είναι σαν να παίρνεις έξι βαθμούς»

Όσα ανέφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 επί του Βόλου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία νίκη στο Πανθεσσαλικό με 2-1 επί του Βόλου, μένοντας ολοζώντανος στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv, ο Μιχάλης Γρηγορίου, ανέφερε πως παιχνίδια σαν το σημερινό είναι σαν να παίρνεις έξι βαθμούς, ενώ στάθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι Γιαννιώτες κατά τη διάρκεια του ματς.

«Είπαμε στα παιδιά ότι είναι ματς χωρίς επιστροφή, έχουμε άλλες 10 αγωνιστικές αλλά σήμερα είναι από τα παιχνίδια που θεωρητικά είναι σαν να παίρνεις 6 βαθμούς. Θέλαμε τη νίκη, δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, ο βαθμός δεν μας αρκεί σε κανένα παιχνίδι. Ακόμη και απέναντι στον Άρη που πήραμε έναν βαθμό δεν ήμουν ικανοποιημένος», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι όταν ισοφαρίζεσαι στο 47' από μία στατική φάση. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δεν το έβαλαν κάτω, παρά τη δυσχερή βαθμολογική θέση, παλέψαμε το πιστέψαμε, πετύχαμε δεύτερο γκολ, είχαμε 2-3 ακόμη κλασσικές ευκαιρίες, ο Σούλης έκανε εξαιρετική απόκρουση. Είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους Εραμούσπε-Παμλίδη, άλλαξε και ο Νάγκι, να δούμε πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί και των τριών», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x