Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Πάλι από στημένες φάσεις...»

Στον τομέα των στημένων φάσεων κρίθηκε η σημερινή του Ολυμπιακού επί της ομάδας του όπως δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, προσθέτοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Για τον τρόπο με τον οποίο δέχθηκε ο Ατρόμητος τα δύο γκολ με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε ότι κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και πρόσθεσε ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση, καθώς καταστρέφεται μια ολόκληρη προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ελληνική ομάδα που προερχόταν από συνεχόμενες νίκες. Είχαμε αναλύσει πολύ τον αντίπαλο και είχαμε δώσει έμφαση στα στημένα και τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση που είναι πολύ καλοί. Ο αντίπαλος δεν βρήκε χώρους, αντιθέτως εμείς είχαμε τη μεγάλη φάση, αλλά έκανε μια μεγάλη επέμβαση ο Ρομπέρτο. Αν έμπαινε αυτό το γκολ, τότε θα ήταν όλα διαφορετικά. Στο α’ τέταρτο του β’ ημιχρόνου ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα, αλλά πάλι δεν έκανε φάσεις και τελικά δεχθήκαμε δύο γκολ πάλι από στημένα, όπως με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Παρ’ όλα αυτά μπήκαμε ξανά στο ματς με γκολ του Στόιτσεφ και χάσαμε δύο-τρεις ευκαιρίες και μείναμε μέχρι τέλους στον αγώνα. Μένω στην προσπάθεια και πρέπει να συνεχίσουμε στους επόμενους αγώνες. Το πιο στενάχωρο οι για μένα τώρα είναι οι τραυματισμοί των Φυτανίδη και Ούμπιδες που προστίθενται στα προβλήματων των Κοντοέ, Μπάλλα, Ναπολεόνι και φυσικά του Εμπόου. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, κοιτάμε άμεσα τον αγώνα με τη Βέροια για το Κύπελλο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ακόμα και στο 2-0, προσπάθησε πάρα πολύ».

Για το πού οφείλεται το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δέχεται γκολ από στημένες φάσεις: «Στο συγκεκριμένο κομμάτι έχουμε αδυναμία. Ο Ολυμπιακός έχει 5-6 πολύ ψηλούς παίκτες. Προσπαθούμε με την προπόνηση και με ατομικά μαρκαρίσματα και με άλλους τρόπους. Είναι και η αδράνεια, είναι και το ύψος των αντιπάλων, είναι πολλά. Συντελούν πολλά για να δεχθείς ένα γκολ από στημένο. Πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να βρούμε το γιατρικό, γιατί καταστρέφεται μια μεγάλη προσπάθεια και από εδώ και πέρα είναι το μέλημά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x