Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Ρωτήστε τη διοίκηση»

Στη διοίκηση του Ατρομήτου «παρέπεμψε» ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφορικά με το αν εξακολουθεί να έχει τη στήριξή της μετά την τέταρτη σερί ήττα της ομάδας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν γνωρίζει αν εξακολουθεί να έχει τη στήριξη της διοίκησης του Ατρομήτου μετά την ήττα από την ΑΕΚ. «Θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση για το αν υπάρχει εμπιστοσύνη ακόμη ή όχι. Όμως πιστεύω στην ομάδα και τη δουλειά που έχει γίνει. Μπορεί να έχουμε τέσσερις ήττες, αλλά στα προκριματικά και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουμε δείξει καλό πρόσωπο. Ακόμη και οι ήττες έχει σημασία πώς προέρχονται. Η εμπιστοσύνη μου στα παιδιά και την ομάδα είναι δεδομένη», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Όσο για τον αγώνα, είπε: «Οι δύο ομάδες είχαν διαφορετική ψυχολογία. Η ΑΕΚ είχε κάνει ανατροπή και νίκη στη Βέροια, ενώ εμείς με ανάλογο τρόπο χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα, δημιούργησε ευκαιρίες κι αν έπρεπε να προηγηθεί, χρονικά αυτό ήταν το σημείο που θα έπρεπε να προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος κλείσαμε τους διαδρόμους, προσπαθήσαμε να βγούμε καλύτερα στην επίθεση και ισορροπήσαμε. Θέλαμε να διεκδικήσουμε το ματς, αλλά ήρθε μια ακόμη αδράνεια, η δεύτερη συνεχόμενη σε στημένη φάση, για να προηγηθεί η ΑΕΚ και να κλείσει το ματς με το δοκάρι μας. Η τύχη αυτή την περίοδο δεν μας ευνοεί. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Όταν μια ομάδα προέρχεται από τρεις ήττες είναι δύσκολο να αντεπεξέλθει μια ομάδα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη που πέτυχε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x