Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Στους 30-32 βαθμούς η παραμονή»

Ευχαριστημένος από την άμεση αντίδραση της ομάδας του μετά το γκολ της ΑΕΛ, δήλωσε ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, που τόνισε ότι η παραμονή θα κριθεί στους 30-32 βαθμούς.

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία που απέσπασε η Κέρκυρα κόντρα στην ΑΕΛ ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μιχάλης Γρηγορίου, προσθέτοντας ότι η παραμονή θα κριθεί στους 32 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι το σημερινό και για τις δυο ομάδες. Εμείς είχαμε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Γεώργιου να κάνουμε το 0-1, αλλά δεν τα καταφέραμε. Γενικά, προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα ο αντίπαλος, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Κρατάμε την άμεση αντίδρασή μας στο γκολ που δεχτήκαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ανταποκρίθηκαν πλήρως σε αυτή την δύσκολη για εμάς εβδομάδα. Όπως, φυσικά, κρατάμε και τον βαθμό γιατί πλέον σε ισοβαθμία έχουμε το πάνω χέρι.

Πλέον, κοιτάμε το επόμενο πολύ σημαντικό για εμάς παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Λάρισα μιας και η καταγωγή μου είναι από εδώ».

Για τους βαθμούς- παραμονή: «Πιστεύω, οι 30-32 βαθμοί...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x