Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η δυνατότητα μεταγραφής του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό και η απόκτηση γκολκίπερ»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Τσουκαρίτσκι στο Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας κατέγραψε τους 13-14 παίκτες που είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τόνισε πως ο Μπρίνιτς έχει δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων και όχι στα πλέι οφ.

Στη συνέχεια, όμως, μίλησε για τα μεταγραφικά και στάθηκε στις τεράστιες δυσκολίες στις υποθέσεις του Ράφα Μιρ και του Λούκα Γιόβιτς αλλά και τα πάνω από 6 εκατ. ευρώ που χρειάζονται οι αγορές των Μπογέ και Μπορέ.

Στάθηκε, παράλληλα, στην περίπτωση του Γιόβετιτς, λέγοντας πως είναι μία μεταγραφή που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τη λύση του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος έχει παίξει και στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως οι Πειραιώτες μπορεί να αποκτήσει και κλασικό σέντερ φορ και παίκτη που να παίξει ως «9άρι» και πίσω από τον φορ, όπως οι Γιόβετιτς, Μπογέ και Μπορέ.

Στο τέλος ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε πως ο Ολυμπιακός θα πάρει και (ξένο) τερματοφύλακα, για να μην ρισκάρει να πάει μόνο με Πασχαλάκη-Τζολάκη στις τρεις διοργανώσεις και επισήμανε πως η ευρωπαϊκή λίστα θα κατατεθεί μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου και λογικά μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις, σχολιάζοντας ότι «έχουμε ακόμα πολλά ψωμιά για παίκτες που είναι να έρθουν και να φύγουν».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x