Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βασικοί Αϊτόρ και Αλεξανδρόπουλος

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, που αρχίζει σε σχεδόν μία ώρα, στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιλέγει τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου.

Με τον 59χρονο τεχνικό των «πράσινων» να προβαίνει σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Λαμία, επιλέγοντας τους Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο, Αϊτόρ και Μακέντα.

Παράλληλα, ο Ρούμπεν Πέρεθ μένει εκτός αγώνα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, αλλά αυτό συνέβη προοληπτικά και επειδή ακολουθεί ματς Κυπέλλου αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την ενημέρωση να αναφέρει ότι οι εξετάσεις του Ισπανού μέσου είναι «καθαρές».

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Σάρλια και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες θα παίξουν στον άξονα, με τους Αϊτόρ-Βιτάλ στα άκρα και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης

Αναλυτικά το σχήμα του «τριφυλλιού» στο σημερινό ματς θα αποτελείται από τους εξής:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x