Stoiximan Super League

«Η καλύτερη μας εκτός έδρας εμφάνιση»

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε με 3-2 από την δύσκολη έδρα του ΟΦΗ και ο Στάικο Βεργέτης τόνισε πως αυτήν ήταν η καλύτερη εμφάνισης της ομάδας του, παίζοντας μακριά από την Τρίπολη.

Για φρεσκάδα και ωριμότητα στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ έκανε λόγο ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης στην συνέντευξη Τύπου. Οι Αρκάδες ξεπέρασαν την βαριά ήττα (5-1) της Πέμπτης από την Τότεναμ με μεγάλο «διπλό» από στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Ο 38χρονος τεχνικός τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας του κόντρα στους Κρητικούς είναι η καλύτερη σε εκτός έδρας ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

«Κάναμε την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση φέτος. Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Παρά την κούραση από τον αγώνα με την Τότεναμ και τα ταξίδια που κάναμε οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αφιερώνουμε τη νίκη στο μικρό Αλέξανδρο και του λέμε ότι είμαστε δίπλα στην προσπάθεια του. Είχαμε φρεσκάδα στο παιχνίδι μας, όμως πάνω από όλα η ομάδα έδειξε ότι έχει την ωριμότητα να απορροφά τους κραδασμούς από τη βαριά ήττα με Τότεναμ», ανέφερε ο Βεργέτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x