Stoiximan Super League

Η ώρα του Ρισβάνη

Τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν εσχάτως με τα στόπερ του Παναθηναϊκού ανοίγουν την… πόρτα της ενδεκάδας για το ματς με τον ΟΦΗ στον Σπύρο Ρισβάνη.

Χωρίς πολλές λύσεις για το κέντρο της άμυνας έχει μείνει ο Γιάννης Αναστασίου, ενόψει ΟΦΗ (19/10, 16:00).

Αρχικά, επέστρεψε με καταπονημένο το πόδι του από την εθνική Κροατίας ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αν και δεν έπαιξε λεπτό στα δύο ματς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Τρίτη και Τετάρτη έκανε αποθεραπεία και χθες ατομικό (πρωί-απόγευμα). Την Πέμπτη ένιωσε ενοχλήσεις ο Γιώργος Κουτρουμπής στο δεξί του γόνατο και είναι επίσης αμφίβολος, ενώ σήμερα στην προπόνηση της Παρασκευής αναμένεται να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τους Κρητικούς.

Επιπλέον, ο Μέντες που έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στο κέντρο της άμυνας είναι off για το προσεχές ματς.

Ο 41χρονος τεχνικός θα περιμένει και σήμερα για να δει την κατάσταση των δύο, αλλά με τα τωρινά δεδομένα θα πάει στην λύση Ρισβάνη. Ο 20χρονος αμυντικός έχει δύο συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια φέτος. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στις 24 Αυγούστου. Τότε, είχε παίξει μόλις τέσσερα λεπτά, ενώ λίγες ημέρες μετά (28/08) είχε αγωνιστεί κόντρα στην Μίντιλαντ στην Δανία, όπου οι πράσινοι επικράτησαν 2-1 για τα play-off του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x