Stoiximan Super League

Η ωριμότητα το κλειδί…

Ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος μετά το 2-1 επί του Λεβαδειακού τόνισε πως η ομάδα έχει την ωριμότητα να διαχειριστεί το Ελλάδα-Ευρώπη.

Την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού πιάνοντας μάλιστα και πολύ καλή απόδοση.

Μιλώντας μετά το ματς ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως στόχος των παικτών του ήταν να παίξουν από τα πλάγια (όπως κι έγινε με επιτυχία) ενώ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Ντε Μπλάσις και το διπλό… ταμπλό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Σήμερα κάναμε τη πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Τα παιδιά πάλεψαν, ξεκινήσαμε άσχημα, στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε συγκέντρωση, αλλά η ομάδα ανέβασε στροφές, είχε την κατοχή, ισοφάρισε πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο έψαξε το γκολ με ορθολογικό τρόπο. Ήρθε και πανηγυρίζουμε τη νίκη. Είχαμε πει από την αρχή πως πρέπει να ψάξουμε από τα άκρα το γκολ. Ο Λεβαδειακός είχε καλό άξονα και εμείς θέλαμε να απειλήσουμε από τα πλάγια. Το ότι κάναμε σέντρες δεν θεωρώ πως ήταν ανορθόδοξα γεμίσματα. Αυτό το πλάνο είχαμε προσχεδιάσει. Πρέπει το τεχνικό επιτελείο και όλοι όσοι δουλεύουν, να δουλεύουν σωστά. Θεωρώ πως όλο το προσωπικό δουλεύει καλά. Ο σύλλογος μας παρέχει αυτές τις συνθήκες» δήλωσε αρχικά ο κ. Βεργέτης.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Αστέρα ρωτήθηκε για τον Ρολε αλλά και τις αλλαγές που φέρνει η μετακίνηση του Ντε Μπλάσις:
«Ο Ρόλε είναι ένα βασικό γρανάζι στη μηχανή του παιχνιδιού που θέλουμε να διαμορφώσουμε. Τα παιδιά είναι όλα επαγγελματίες. Έχουν ρόλους μέσα στην ομάδα και πρέπει να τον υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα, το απέδειξαν ότι το έκαναν και με τον καλύτερο τρόπο».

Ο προπονητής των Αρκάδων έκλεισε τις δηλώσεις του με αναφορά στο γεγονός πως η ομάδα αγωνίζεται σε Ελλάδα και Ευρώπη:
«Έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Πρέπει όλοι να έχουμε μια ωριμότητα για να το διαχειριστούμε. Πιστεύω θα είμαστε αρκετά ώριμοι σε αυτή την κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x