Stoiximan Super League

Ίλιτς: «Σημαντική νίκη για την ομάδα, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε»

Ο Σάσα Ίλιτς έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο του Ατρομήτου και δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως οι Περιστεριώτες έχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουν.

Με τον Βέργο να τον λυτρώνει στο 99' με γκολ που μέτρησε μετά από εξέταση επτά λεπτών στο VAR, ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 τον Παναιτωλικό, έσπασε το ρόδι και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας!

Το τρίποντο αυτό ήρθε στο ντεμπούτο του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως είναι χαρούμενος από το αποτέλεσμα, ωστόσο είδε πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιωθούν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη στο ντεμπούτο του: «Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου, γιατί είμασταν αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία. Χαίρομαι ειδικά για τους τρεις βαθμούς που πήραμε, αλλά από κει και πέρα στο παιχνίδι είδα αρκετά θετικά, αλλά και αρνητικά πράγματα, τα οποία πρέπει να τα βελτιώσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, αλλά και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους».

Για το ποια είναι περισσότερα τα θετικά ή τα αρνητικά: «Δεν θα τα πω στην τηλεόραση, αλλά στα αποδυτήρια και στους ποδοσφαιριστές μου. Το μόνο που έχω να πω είναι πως μας περιμένει μια σκληρή δουλειά για την επόμενη περίοδο».

Για το ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις στον Ατρόμητο: «Είναι ένα φανταστικό κλαμπ, το συζήτησα και με τους φίλους μου και μου είπαν πως είναι μια οικογένεια και από την πρώτη στιγμή αισθάνομαι ήδη μέλος της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x