Stoiximan Super League

Ήρθε ο πατήρ, ακολουθεί ο υιός

Στην Αθήνα από χθες ο πατέρας και ο μάνατζερ του Τζιοβάνι έχοντας μαζί του και τα συμβόλαια για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ. Μετά την «αυτοψία» στην Ελλάδα θα έρθει ο Βραζιλιάνος μπακ στην Αθήνα.

Απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να «ναυαγήσει» η μεταγραφή του Τζιοβάνι Παλμιέρι στην ΑΕΚ. Η συμφωνία με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματά του είναι δεδομένη και χθες έγινε το μεγάλο βήμα για να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο, που έχει να κάνει με την ανησυχία του παίκτη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, αλλά και ο μάνατζέρ του, ήρθαν στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι πώς έχουν τα πράγματα στη χώρα. Μαζί τους πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν και τα συμβόλαια για τη συμφωνία παραχώρησης του παίκτη κι εφόσον καμφθούν οι όποιες αμφιβολίες έχει η πλευρά του Βραζιλιάνου μπακ, τότε θα γίνει η απαιτούμενη επεξεργασία στα έγγραφα.

Επίκειται συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, προκειμένου να πειστούν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο 26χρονος άσος θα ειδοποιηθεί να μπει στο αεροπλάνο και θα βρίσκεται στην Αθήνα ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση τερματοφύλακα, ο Αλέν Μπαρόχα αποτελεί τον πρώτο στόχο και ο ίδιος με δηλώσεις του στη Βενεζουέλα ξεκαθάρισε πως η Καράκας δεν θα του σταθεί εμπόδιο σε μια μεταγραφή στην Ευρώπη. Θα γίνουν ακόμη τουλάχιστον τρεις προσθήκες, αριστεροπόδαρου στόπερ, μεσοεπιθετικού και φορ.

Καθυστέρηση από το ΥΠΑΠΕΝ

Δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ, καθώς από την ημέρα που κατατέθηκε η απόφαση του ΣτΕ για την «Αγια-Σοφιά» έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος άλλες έντεκα μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αλλά όχι ακόμη αυτή του νέου γηπέδου της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» σεβόμενοι την κατάσταση στη χώρα δεν έχουν ασκήσει πιέσεις ως τώρα, ωστόσο βλέποντας πως άλλες υποθέσεις προχωρούν και η συγκεκριμένη υπηρεσία συνεχίζει το έργο της, είναι λογικό να απορούν γιατί αυτή της «Ένωσης» έχει μείνει ακόμη πίσω…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x