Stoiximan Super League

Ήρθε το «μπαλόνι» της ΑΕΚ!

Το χώρο που θα φιλοξενήσει το προπονητικό κέντρο όπου θα στεγαστούν τα τμήματα της Ερασιτεχνικής αναζητούν στην ΑΕΚ καθώς τα κομμάτια για την κατασκευή του «μπαλονιού» βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Σε ταχύτατους ρυθμούς δουλεύουν τα πάντα στην ΑΕΚ σε όλα τα μέτωπα. Εκτός λοιπόν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, στην «Ένωση» μελετούν και το πώς θα διευκολυνθούν και οι ομάδες από τα υπόλοιπα τμήματα. Οι σκέψεις, μάλιστα, για κοινό προπονητικό κέντρο των τμημάτων της Ερασιτεχνικής όχι μόνο προχωρούν αλλά βρίσκονται και στο τελικό στάδιο της υλοποίησής τους καθώς το μόνο που μένει για να… φουσκώσει το μπαλόνι είναι ο χώρος.

Τα λυόμενα μέρη, τα οποία είχαν παραγγείλει από την ΑΕΚ, έφτασαν από το εξωτερικό και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της τοποθεσίας που θα φιλοξενηθούν οι εγκαταστάσεις.

Το εργοστάσιο «Μπριτάνια» ήταν από την πρώτη κιόλας στιγμή το φαβορί για το συγκεκριμένο έργο, ωστόσο, αν δεν υπάρξει πρόσφορο έδαφος στις επαφές που θα γίνουν, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα αναζητήσουν μία περιοχή κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το προπονητικό της Ερασιτεχνικής αποτελεί και το τελευταίο εμπόδιο για την ανέγερση του «μπαλονιού», καθώς χρειάζονται μόλις δύο μήνες για την ολοκλήρωση της κατασκευής του.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x