Stoiximan Super League

Ισά... υπέρ Μίτσελ

Στην άτυπη μάχη που 'χει ξεκινήσει με τους «φίλους» κι «εχθρούς» του Μίτσελ, ο Πιερ Ισά τάχθηκε στην πρώτη κατηγορία. Τι είπε ο πρώην διευθ. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για τον Ισπανό και τον Μπονγκ.

Όσο να 'ναι η πρόσληψη του Μίτσελ στην Μαρσέιγ έφερε αντιδράσεις. Καλές (όπως των Ρομπέρτο και Μοδέστο) και άσχημες (όπως των Μπονγκ και Γιαταμπαρέ).

Ο Πιερ Ισά που γνωρίζει πολύ καλά τον Ισπανό απ' την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό, κλήθηκε να τον σκιαγραφήσει, μιλώντας με κολακευτικά λόγια και αναλύοντας το πλάνο και το πώς δουλεύει. «Είναι χαρισματικός άνθρωπος, εντός κι εκτός γηπέδου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Είναι ένας προπονητής με επιθετικογενή φιλοσοφία, που του αρέσει οι παίκτες του να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, οπότε δεν θα αλλάξει πολύ το παιχνίδι σε σχέση με τον Μπιέλσα. Αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο απαιτητικός στο μαρκάρισμα.

Η Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός έχουν πολλά κοινά όσον αφορά στην ατμόσφαιρα στο γήπεδο, την πίεση για αποτελέσματα, τους οπαδούς και τα ΜΜΕ. Πιστεύω πως η εμπειρία του από τον Ολυμπιακό μπορεί να τον βοηθήσει. Είναι ένας άνθρωπος που έρχεται από την Ισπανία, που έχει παίξει στη Ρεάλ και ήταν προπονητής στη Σεβίλλη. Θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο του Μπιέλσα και να κάνει πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι της ομάδας. Δεν αλλάζει σύστημα ανάλογα με τον αντίπαλο, έχει κάτι στο μυαλό του και δουλεύει καθημερινά για τον προσεχή αγώνα.

Είναι απαιτητικός σε ό,τι αφορά στη διατροφή του και τον τρόπο ζωής των παικτών του. Ένας άνθρωπος που έχει περάσει τόσα χρόνια στη Ρεάλ, μπορεί να προσέχει τόσο πολύ στη λεπτομέρεια. Στην προπόνηση δουλεύει πολύ με την μπάλα και αυτό αρέσει στους παίκτες».


Ερωτηθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο Μπονγκ με αποδέκτη τον Μίτσελ, απάντησε: «Όταν έχεις να χειριστείς ένα ρόστερ 25-30 ατόμων, κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι όχι. Δεν συμβαίνει αυτό μόνο με τον Μίτσελ, αλλά και με όλους τους προπονητές. Είναι χαρισματικός άνθρωπος, εντός κι εκτός γηπέδου. Είναι πάντα εκλεπτυσμένος, αλλά δεν υπερβάλλει. Ο Γκαετάν έπαιζε στην αρχή, αλλά όχι και στη συνέχεια μετά από μια διαφωνία που είχε με τον προπονητή. Συμβαίνει αυτό. Δεν πιστεύω πως ο Γκαετάν τον μισεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x