Stoiximan Super League

«Ίσως δώσει τη λύση η Περιφέρεια»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει το κονδύλι για την ανακαίνιση της Λεωφόρου εμφανίστηκε ο Ηλίας Μιχαλαριάς μιλώντας του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και έδειξε πως πιστεύει στην βοήθεια της Περιφέρειας.

Σε καλό δρόμο είναι η υπόθεση για το κονδύλι που περιμένει ο Παναθηναϊκός από την Περιφέρεια, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά, που τοποθετήθηκε επί του θέματος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στους Σωτήρη Κωσταβάρα, Μιχάλη Τσώχο. Επισήμανε πως είναι θετική η στάση της Περιφέρειας και αναφέρθηκε στην αίτηση ανάκλησης της απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου που «μπλόκαρε» τα 7 εκατ. ευρώ.

«Συμφωνώ ότι το θέμα της έδρας έχει κρατήσει πάρα πολύ και έχει αρχίσει να κουράζει. Είμαστε σε ένα καλό σημείο και πάμε δυναμικά. Αύριο θα καταθέσουμε την αίτηση ανάκλησης της απόφασης», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Την αντιμετώπιση του θέματος από την Περιφέρεια Αττικής: «Η κυρία Δούρου κρατάει μια στάση… πολιτική. Δεν το λέω με την αρνητική έννοια. Μέχρι χθες ακούγαμε ότι η κυρία Δούρου είναι αρνητική, αλλά από τη συνάντηση φάνηκε ότι δεν ισχύει αυτό. Το ποσό που έχει περιληφθεί στον προηγούμενο προϋπολογισμό καταλαβαίνω ότι θα συμπεριληφθεί και στον επόμενο. Θεωρώ ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα και ψάχνουμε έναν νομικό τρόπο για να διατεθούν τα χρήματα για τον Παναθηναϊκό. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται σύμβαση συλλόγου με την Περιφέρεια. Μέχρι τώρα γινόταν κατευθείαν με την κυβέρνηση».

Την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου: «Είναι νομικό το θέμα και δεν το έχω 100%. Εγώ κατάλαβα ότι υπάρχει μπέρδεμα συνταγματικό για το ποιος είναι υπεύθυνος για τα λεφτά».

Το αν μπορεί να ανατραπεί η απόφαση: «Είμαι αισιόδοξος από το γεγονός και μόνο ότι η απόφαση δεν είναι ομόφωνη, καθώς μειοψήφησε ο πρόεδρος. Ο πρόεδρος έχει δώσει τον μπούσουλα. Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο δείγμα που θα δώσουμε θα φανεί ότι έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός. Στην περίπτωση που απορριφθεί ίσως δώσει τη λύση η Περιφέρεια».

Τη συνεργασία με την ΠΑΕ: «Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση για ότι γίνεται. Έγινε η συνάντηση του κυρίου Αλαφούζου με την Περιφέρεια, διότι έχει κάνει η ΠΑΕ τις περισσότερες μελέτες, αλλά και εμείς το παρακολουθούμε το θέμα».

Το αν μπορεί αν δείξει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο στις υπόλοιπες ομάδες: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μπούσουλας και για τις υπόλοιπες ομάδες, όπως η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x