Stoiximan Super League

Και Μέντες και Χουχούμης

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Μέντες ντα Σίλβα, όσο και ο Διαμαντής Χουχούμης. Εκτός Πράνιτς, Πέτριτς και Ζέκα.

Η συμμετοχή του Μέντες ντα Σίλβα στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για την 22η αγωνιστική ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη. Μένει να φανεί αν ο Ολλανδός μέσος, που ταλαιπωρήθηκε από έναν μυϊκό τραυματισμό τις προηγούμενες μέρες, θα κριθεί αρκετά έτοιμος για την ενδεκάδα…

Η έκπληξη στην 20άδα που ανακοίνωσε για το ταξίδι στην Κρήτη ο Γιάννης Αναστασίου είναι ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο νεαρός αριστερός μπακ ξεπέρασε πολύ γρήγορα τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Απόντες, όπως αναμενόταν, είναι ο τιμωρημένος Ζέκα, ο ανέτοιμος Πέτριτς (μάλλον θα κάνει ντεμπούτο τη μεθεπόμενη αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ) και ο τραυματίας Πράνιτς, που μαζί με τον Μουζακίτη ακολούθησε θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων»: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x