Stoiximan Super League

Και τώρα… Κύπελλο

Το βλέμμα στο Κύπελλο έστρεψε ήδη ο Ολυμπιακός. Αφού εκτίναξαν τη διαφορά στο πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν (με παρόντες Φουστέρ και Χολέμπας) την προετοιμασία για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο

Ακόμα και τις μέρες που ξεκουράζεται -όπως χθες- ο Ολυμπιακός βλέπει την κούπα του πρωταθλήματος να πλησιάζει όλο και πιο πρόωρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο δεν αρκούνται στον έναν τίτλο. Και από σήμερα κιόλας φουλάρουν γι’ αυτόν του Κυπέλλου.

Με παρόντες λοιπόν τους Φουστέρ και Χολέμπας (με τον δεύτερο ν’ ακολουθεί και ατομικό πρόγραμμα εκτός απ’ αυτό της υπόλοιπης ομάδας) οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη ρεβάνς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο.

Έτσι, στην επιστροφή τους στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής δούλεψαν αρχικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια έπιασαν και μπάλα. Αφού συνέχισαν, δε, με ασκήσεις κατοχής και σωστής κυκλοφορίας, αλλά και τελειώματα φάσεων, ολοκλήρωσαν με διπλό σε μικρό χώρο και εναλλαγή ομάδων.

Το θετικό για τον Μίτσελ είναι ότι ο Νέλσον Βαλντές ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και αναμένεται να φορτσάρει ακόμα περισσότερο στην προπόνηση της Τρίτης (19:00), μετά το τέλος της οποίας θ’ ανακοινωθεί και η αποστολή για το Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x