Stoiximan Super League

Καλτσάς: «Να είμαστε 100% έτοιμοι με τον Ολυμπιακό»

Οι δηλώσεις του Νίκου Καλτσά μετά την ανάδειξή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό.

Ο Νίκος Καλτσάς αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό, όπου οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε μετά τη βράβευσή του και ανέφερε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για εκείνον που ψηφίστηκε, ενώ σχολίασε και το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια ιδιαίτερη τιμή για εμένα, να μη ψηφίσουν ως τον πολυτιμότερο του παιχνιδιού. Κρατάμε τη συνολική προσπάθεια της ομάδας και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη για την ομάδα τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Εμείς κοιτάμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κι άλλες τέτοιες νίκες στη συνέχεια, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Ενώ τέλος για το ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Να είμαστε 100% έτοιμοι και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x