Stoiximan Super League

Μήνυμα Κανός στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πολύ δύσκολο να επιστρέψω φέτος»

Το δικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε ο Σέρχι Κανός, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι είναι λίγες οι πιθανότητες για να συμμετάσχει στα παιχνίδια που απομένουν για τα φετινά playoffs.

Δύσκολα θα δούμε τον Σέρχι Κανός με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα οχτώ εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη (02/04) αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή ξεσπώντας σε λυγμούς, με το πρόβλημα να αφορά το γόνατο του.

Ο 26χρονος δυο ημέρες μετά το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς έστειλε το δικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας ότι δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος, ενώ ζήτησε στο τέλος και την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στους συμπαίκτες του.

Το μήνυμα του Σέρτζι Κανός στο Instagram:

«Νιώθω την αγάπη σας. Ο Ολυμπιακός μού επέτρεψε να είμαι και πάλι ο εαυτός μου. Θα προσπαθήσω να είμαι πίσω το συντομότερο δυνατόν, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό φέτος. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή η ομάδα σάς χρειάζεται. Πάμε Ολυμπιακέ!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x