Stoiximan Super League

Πάει για Σεμπά, την «καψούρα» του Σίλβα!

Ένας… εν μέρει γνώριμός μας αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα! Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Σεμπά της Εστορίλ, που έπαιξε φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Προχωράει η υπόθεση.

Με την υπόθεση του Ερνάνι να 'χει κολλήσει (στο ποσό που ζητά η Πόρτο), ο Ολυμπιακός κοιτάζει και τις εναλλακτικές του, πάντα υπό την «καθοδήγηση» του Μάρκο Σίλβα.

Σ' αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι Πειραιώτες κινούνται έντονα για την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου της Εστορίλ, Σεμπά, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή (και μεγάλη... καψούρα) του προπονητή των νταμπλούχων.

inner

Ο Λατινοαμερικάνος εξτρέμ προέρχεται από πολύ γεμάτη χρονιά στον πορτογαλικό σύλλογο -αγορά που γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα- μετρώντας 34 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς κι άλλες 6 παρουσίες στο Europa League, εκ των οποίων οι δύο κόντρα στον Παναθηναϊκό (και στα δύο ματς έπαιξε όλη τη διάρκεια του αγώνα).

Απ' την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν πως όντως κινούνται για την απόκτηση του Σεμπά και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις στα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x