Stoiximan Super League

Καραπαπάς: «Ο VARίστας φονιάς δεν ήταν Elite-Ο Μαρινάκης θα αποφασίσει»

Παράπονα του Κώστα Καραπαπά για τη διαιτησία στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και προάγγελος αποφάσεων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την οργή που βγαίνει από τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-3) εξέφρασε μέσω αναρτήσεών του στο Instagram ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ χαρακτήρισε «φονιά» τον διαιτητή στο VAR (o Ιταλός Μάρκο Πιτσινίνι) αναφέροντας τις φάσεις στις οποίες θεωρεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» αδικήθηκαν.

Παράλληλα προανήγγειλε αποφάσεις από τον Βαγγέλη Μαρινάκη εκφράζοντας την βεβαιότητα πως γνωρίζει τι έφταιξε και ποιοι, αλλά και πώς να διορθώσει την κατάσταση. Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επειδή δεν θα τρελαθούμε με εσάς

1) ήταν πέναλτι στον Μπακαμπού στο 13’; ΗΤΑΝ!

2) Στο 38’ήταν κόκκινη στον Βαλμπουενά; Ήταν

3) Το πέναλτι της ΑΕΚ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ

4) στις καθυστερήσεις κακώς μέτρησε το γκολ της ΑΕΚ αφού προηγήθηκε φάουλ και δεν έγινε καν ανασκόπηση.

Όσο για τα περί Elite, ο Varίστας φονιάς δεν ήταν φυσικά Elite.

Τις παθογένειες της δικής μας ομάδας, τα λάθη, το τι έφταιξε και ΠΟΙΟΙ, για όλα θα τα δει και θα αποφασίσει αυτός που πρέπει. Εκείνος που έχει αποδείξει ότι μπορεί να χτίζει και να νικά. Εκείνος που ήταν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού από μωρό παιδί και τον πονάει αληθινά και εκείνος που έχει βάλει σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, όταν η προσφορά άλλων είναι εκατοντάδες σχόλια…

Αυτά. Συνεχίζουμε
».

Καραπαπάς: «Ο VARίστας φονιάς δεν ήταν Elite»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x