Stoiximan Super League

Καρβαλιάλ: «Ποτέ σε καμία από τις ομάδες που ήμουν δεν έχω δει τη συμπεριφορά κατά του Ολυμπιακού»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν έξαλλος μετά το φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με την Κηφισιά, εξαπολύοντας επίθεση στην αντιμετώπιση της διαιτησίας που έχει η ομάδα του.

Πάρα πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση που λαμβάνει ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία εξέφρασε μετά το φινάλε του αγώνα με την Κηφισιά ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι δεν έχει δει ξανά στην καριέρα του τέτοια συμπεριφορά, ενώ υποστήριξε πως οι… 11 ποδοσφαιριστές δεν είναι αρκετοί πολλές φορές για να έρθει ένα τρίποντο.

«Ήθελα να πω κατι τώρα που ηρέμησα. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ποτέ σε καμία από τις ομάδες που ήμουν δεν έχω δει τη συμπεριφορά κατά του Ολυμπιακού, σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός απέναντι στους επαγγελματίες. Υπάρχουν προβλήματα και θέλω να βρεθεί λύση. Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν και όχι οι επαγγελματίες και οι ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό. Αν υπάρχουν ένοχοι έξω από το ποδόσφαιρο να τιμωρηθούν, εδώ πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο. Όταν οι διαιτητές είναι ξένοι, όλες οι αποδόσεις είναι κατά του Ολυμπιακού. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Αυτό που λέω συχνά είναι πως για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε 11 αλλά να παίζουμε για περισσότερους καθώς φαίνεται οι 11 δεν είναι αρκετοί. Σήμερα ήμασταν 10 αλλά παίξαμε για περισσότερους και πήραμε τη νίκη.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Τώρα η κατάσταση επιβάλλει περισσότερη πίεση εξωαγωνιστικά. Θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, θα πετύχουμε στους στόχους μας απέναντι σε όλους και σε όλα»
, είπε αρχικά.

Για την απουσία του Ρέτσου στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Όταν συμβαίνουν αυτά γινόμαστε πιο δυνατοί. Έγινε αυτί με την ΑΕΚ και γίναμε πιο δυνατοί. Τώρα γίναμε περισσότερο.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x