Stoiximan Super League

Καρπετόπουλος: «Αυτήν τη στιγμή οι υπόλοιποι τρεις είναι χειρότεροι από τον ΠΑΟΚ»

Ακούστε το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το σχόλιό του μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Αντώνης Καρπετόπουλος.

«Απόλυτος νικητής της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ. Οι ομάδες που κέρδισαν στην Ευρώπη πήραν νίκη και στην αγωνιστική, ενώ οι ομάδες που αποκλείστηκαν δεν κέρδισαν στο πρωτάθλημα. Η ισοπαλία της ΑΕΚ είναι πιο οδυνηρή από αυτή του Παναθηναϊκού, είναι κανονική αυτοχειρία», ανέφερε σε γενικό επίπεδο μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Σχολιάζοντας πιο αναλυτικά την ισοπαλία της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, χαρακτήρισε ως κομβική στιγμή το «απρόσεκτο» πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Αρόλντ Μουκουντί, το οποίο έβαλε ξανά από το πουθενά τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι.

Τέλος, σε σχέση με τη νίκη του Ολυμπιακού στις Σέρρες, σχολίασε: «Έπαιξε με τη φωτιά και ο Ολυμπιακός γιατί δεν τέλειωσε το παιχνίδι. Το πήρε χάρη στον Μασούρα και κυρίως στον Ελ Αραμπί, που έκανε περισσότερα απ' όλους τους επιθετικούς της ομάδας που αγωνίστηκαν. Δεν είναι ματς για συμπεράσματα. Ισχύει για τον Ολυμπιακό το ίδιο και με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό. Και οι τρεις αυτή τη στιγμή είναι χειρότεροι από τον ΠΑΟΚ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x