Stoiximan Super League

Καρπετόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ μπροστά από τους υπόλοιπους-Έδειξαν γνωστές αδυναμίες Ολυμπιακός και ΑΕΚ»

Το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τους αγώνες της Πέμπτης.

Ο ΠΑΟΚ έχει όχι απλώς βαθμολογικό αλλά και αγωνιστικό προβάδισμα έναντι των τριών άλλων ανταγωνιστών για τον τίτλο, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά από τους υπόλοιπους. Η απόδοση αυτή είναι αποτέλεσμα εξέλιξης του παιχνιδιού του και παίζει καλύτερα από τη χρονιά που πήρε το νταμπλ αήττητος. Δεν ξέρουμε πού θα βγει αυτό και αν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ως το τέλος. Η πρώτη θέση δίνει γκάζι, όπως και η καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ακόμη κι ο Παναθηναϊκός που κέρδισε στον Βόλο, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Νομίζω πως τη διακοπή τη χρειάζονται πολύ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ», ανέφερε.

«Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έδειξαν γνωστές αδυναμίες στο Περιστέρι και τις Σέρρες αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα στις Σέρρες είναι εντελώς ανεξήγητο, καθώς η ΑΕΚ έπαιξε με τη φωτιά, δεν έκλεισε το παιχνίδι, ήταν πάλι λίγο μπλαζέ στο τέλος και το πλήρωσε. Δεν υπήρχε ούτε πρέσινγκ, ούτε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Φορτούνη δεν έχει ατομική ενέργεια για να σπάσει μια κλειστή άμυνα. Δεν έχει την κατάλληλη πάσα ή το κρύο αίμα που χρειάζεται, ενώ έλειπε και ο Ελ Αραμπί. Ο Ποντένσε δεν είναι έκπληξη που έχασε αυτές τις ευκαιρίες και ο πάγκος δεν είχε κόσμο για να δώσουν λύσεις. Ο Ατρόμητος έδειξε ότι με τον Ίλιτς είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και αήττητη στην έδρα της», πρόσθεσε.

Ακούστε παρακάτω το σχόλιο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x