Stoiximan Super League

Καρυπίδης: «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Θεσσαλονικιών, Χρήστος Καρυπίδης.

Ως το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών χαρακτήρισε αυτό που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (19/5) ο Χρήστος Καρυπίδης.

Μάλιστα, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η κατάκτηση αυτού του τροπαίου για τον «δικέφαλο του Βορρά» ενδεχομένως να είναι καλύτερη ακόμα και από εκείνη του 2019, όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν κάνει το νταμπλ. Στάθηκε δε και στη στήριξη που έλαβαν οι «ασπρόμαυροι» από την οικογένεια Σαββίδη.

«Η αλήθεια είναι ότι μετά το ματς με τη Λαμία υπήρχε μεγάλη απογοήτευση. Εμείς το πιστέψαμε, δεν τα παρατήσαμε. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι η ομάδα είναι ζωντανή και μπορεί να επανέλθει. Η ομάδα αποτελείται από παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και χαρακτήρα. Ο προπονητής έχει κάνει φανταστική δουλειά, διαχειριζόμενος ένα τέτοιο ρόστερ.

Το πρωτάθλημα αυτό είναι το καλύτερο όλων των εποχών. Νομίζω είναι καλύτερο από το αήττητο του 2019. Η οικογένεια Σαββίδη μάς στήριξε. Ήμασταν μια οικογένεια κι αυτό φάνηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα κόντρα στον Άρη
», ανέφερε χαρακτηριστικά στο OPEN

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x