Stoiximan Super League

Κασάμι: «Ποτέ δεν είχα πρόθεση να φύγω»

Ο Παϊτίμ Κασάμι δήλωσε χαρούμενος στον Ολυμπιακό και διέψευσε τα σενάρια που υπήρχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα οποία τον ήθελαν να ψάχνει τρόπο αποχώρησης απ’ το λιμάνι.

Ολυμπιακό και μόνο είχε στο μυαλό του ο Παϊτίμ Κασάμι, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, διαψεύδοντας παράλληλα τα σενάρια που κυκλοφορούσαν όλο το καλοκαίρι πως ψάχνει ομάδα για να πάρει μεταγραφή.

Οι δηλώσεις Κασάμι στην κάμερα της NOVA

«Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε ο Ολυμπιακός και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Για το νέο του γκολ απέναντι στον ΠΑΣ: «Δεν ξέρω, έτσι συνέβη. Εγώ προσπαθώ να σκοράρω σε όλα τα ματς. Έγινε και πέρσι, έγινε και σήμερα και είναι σημαντικό για εμένα, γιατί σκοράροντας βοηθάω την ομάδα μου».

Για τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Ανήκω στον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν είχα καμία πρόθεση να φύγω. Δεν μιλάω ελληνικά για να γνωρίζω όλα όσα γράφει ο Τύπος για εμένα. Όσο φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού θα προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».

Όσο για το προσεχές ματς με την Άρσεναλ: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να παίξουμε καλά, να αμυνθούμε καλά και να έχουμε αυτοπεποίθηση», ενώ για την πληθώρα επιλογών στον Ολυμπιακό: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Βοηθάει τον κάθε παίκτη να γίνεται καλύτερος», σχολίασε σε σχετική ερώτηση για το γεγονός πως στην ίδια θέση με αυτόν ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x