Stoiximan Super League

Κασναφέρης για Τετέι: «Στηρίζουμε τον παίκτη μας - Είναι ξεκάθαρη η ρατσιστική επίθεση»

Ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Ανδρέας Τετέι, λέγοντας πως άπαντες στην Κηφισιά βρίσκονται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή.

Στο πλάι του Ανδρέα Τετέι βρίσκονται άπαντες στην Κηφισιά, μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο ματς με τον Βόλο από τον Αχιλλέα Μπέο, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Metropolis» ο Γιώργος Κασναφέρης.

Μάλιστα, ο σύμβουλος της διοίκησης της ομάδας των Βορείων Προαστίων τόνισε πως είναι ξεκάθαρη και μέσω της κάμερας η ρατσιστική επίθεση που δέχεται ο φορ της Κηφισιάς.

«Σαν πολίτης οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού είναι καταδικαστέα. Όμως μέσα στα γήπεδα όλοι μας έχουμε ξεφύγει. Είναι ξεκάθαρο αυτό που ακούγεται, ο ποδοσφαιριστής διαμαρτυρήθηκε κατευθείαν. Σηκώθηκε κατευθείαν από το χόρτο και πήγε προς τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί. Κανένας από εμάς δεν ήταν από κοντά για να το επιβεβαιώσουμε, αν δεν υπήρχε ο τηλεοπτικός φακός θα είχαμε ερωτηματικά.

Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε και δημόσια το παράπονό του στην τηλεόραση, η ΠΑΕ Κηφισιά στήριξε τον ποδοσφαιριστή σε αυτό το κατακριτέο περιστατικό. Ο Μπέος θα υπερασπιστεί αυτό που είπε, αυτός ξέρει αν το εννοούσε και πως το είπε. Σίγουρα την έκφραση την ακούσαμε. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε τον ποδοσφαιριστή μας. Η καταγγελία έγινε ξεκάθαρα για τη ρατσιστική συμπεριφορά στον ποδοσφαιριστή μας. Την ίδια άποψη θα είχε η ΠΑΕ Κηφισιά και αν είχε κερδίσει το παιχνίδι. Δεν είναι θέμα να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Καυτηριάζουμε το γεγονός»
, είπε αρχικά.

Μετά μίλησε για την ανανέωση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις από τη συνεργασία τους στην Ξάνθη: «Μιλήσαμε τη Κυριακή το μεσημέρι, για πολλά θέματα, μου τηλεφώνησε για να μου ευχηθεί για τα γενέθλιά μου! Μιλήσαμε για πολλά θέματα, για την ανανέωση, για το παιχνίδι της Κυριακής. Θα τον πάρω και εγώ για τα δικά του γενέθλια, επειδή είμαστε και οι Υδροχόοι. Για αυτό ταιριάξαμε! Εχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα αυτό που αισθάνθηκα είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα το παλέψει μέχρι το τέλος για τους στόχους του. Και μάλιστα έχει 3 στόχους! Κάνει ένα εκτεταμένο ροτέισιον, έχει όλους τους παίκτες έτοιμους και στα κόκκινα».

Και κατέληξε: «Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές, οπότε βλέπω ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό φινάλε. Τον άκουσα ικανοποιημένο για την ανανέωση, γιατί έκλεισε μια καλή συμφωνία ως επαγγελματίας αλλά και συναισθηματικά, γιατί αισθάνεται γεμάτος στη Θεσσαλονίκη. Ηταν μια κίνηση που αποσυμπίεσε όλη την ομάδα, γιατί αν δεν γινόταν τώρα θα το συζητούσαμε μέχρι το καλοκαίρι. Ηταν μια σωστή κίνηση από θέμα ψυχολογίας. Πάντα είναι ανεβασμένος ο Ραζβάν. Το καλό του είναι πως πλέον μιλάει περισσότερο για ποδόσφαιρο και έχει αφήσει πίσω τα υπόλοιπα που τον φθείρανε. Κάποιο από τους στόχους πρέπει να το πάρει!».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x