Stoiximan Super League

Η νομική περιπέτεια του Ντέμη

Ποινή 15μηνης φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε στον Ντέμη Νικολαΐδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος οπαδών της ΑΕΚ. Διαβάστε τη στάση του πρώην προέδρου της ΑΕΚ για το θέμα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ καταδικάστηκε ερήμην του με 15μηνη φυλάκιση με αναστολή για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος οπαδών της ομάδας.

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2006, όταν μετά από ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ υπήρχαν αποδοκιμασίες και επεισόδια κατά την άφιξη της αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ είχε μηνύσει ονομαστικά συγκεκριμένους οπαδούς, οι οποίοι πέρασαν στην… αντεπίθεση μηνύοντας τον Ντέμη Νικολαΐδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης από τότε δεν προχώρησε την υπόθεση, σταματώντας από την πλευρά του τις νομικές ενέργειες. μετά από πιέσεις που είχε δεχθεί για να λήξει το θέμα.

Η μία από τις μηνύσεις αυτές, όμως, από τον Κώστα Κάππα που είναι εκ των ηγετικών στελεχών των «Πειρατών του Ονείρου», εκδικάστηκε σήμερα από το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο και καταδίκασε τον Νικολαΐδη, που ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υπόθεσης από τα Μ.Μ.Ε.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απουσίαζε από τη διαδικασία, αλλά αντίθετα το «παρών» έδωσαν πολλά μέλη των «Πειρατών του Ονείρου», που ζήτησαν η αποζημίωση να διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Είμαστε υπερήφανοι για τους αγώνες μας, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενάντια στην καταστροφική θητεία Νικολαΐδη. Αυτά είναι τα παράσημα στον δικό μας αγώνα», αναφέρει ανακοίνωση των «Πειρατών του Ονείρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x