Stoiximan Super League

Καταφερτζής…

Ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο -αλλά και πώς να το παίρνει- συνεχίζει να δείχνει ο Πανθρακικός. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε το «2 στα 2» στα φιλικά, επικρατώντας και της Άσντοτ με 1-0.

Ενθαρρυντικά μηνύματα και στο δεύτερο φετινό του φιλικό έστειλε ο Πανθρακικός.

Μετά τη Χάποελ Ρανανά, οι Θρακιώτες λύγισαν και την Άσντοτ (που τερμάτισε 8η πέρυσι στο Ισραήλ) με σκορ 1-0.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έδειξαν και πάλι σοβαροί στην άμυνα, ωστόσο χρειάστηκαν τη συμβολή και του Φερνάντες για να κρατήσουν (ξανά) το μηδέν. Κι αυτό διότι ο Πορτογάλος απέκρουσε πέναλτι του Μπέλο στο 15’ (κι ενώ ο Πανθρακικός είχε ζητήσει κι εκείνος παράβαση νωρίτερα σε τράβηγμα του Ίγκορ).

Στη συνέχεια -και παρά τις αρκετές αλλαγές στο ημίχρονο- ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος. Και το πιστοποίησε τελικά στο 57’, όταν ο ο Λαδάκης έστρωσε στον Μπαϊκαρά κι εκείνος με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το γκολ.

Η ομάδα της Κομοτηνής, δε, θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει το σκορ στο τέλος, αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν τελευταία στιγμή τον Λίτσκα πριν πλασάρει σε κενή εστία (έπειτα από γύρισμα του Χασομέρη).

Η σύνθεση του Πανθρακικού

Φερνάντες, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπόου, Μεχία, Καθάριος, Γκιγιέρμο, Μπαικαρά, Ντιγκινό, Ιγκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αθανασιάδης, Ζδράβος-Ρίζος, Σαμπάτ, Λαδάκης, Τριανταφυλλάκος, Χασομέρης, Τσουμάνης και Λίτσκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x