Stoiximan Super League

Τάσος Καζίας: «Οι αιρετοί των Σερρών να φροντίσουν ο Πανσερραϊκός να αποκτήσει το γηπεδικό στολίδι που του αξίζει»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσος Καζίας, με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, αναφέρθηκε τόσο στη φετινή σεζόν της ομάδας, όσο και στο γηπεδικό ζήτημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Την παραμονή του στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Stoiximan Super League, εξασφάλισε και μαθηματικά από χθες ο Πανσερραϊκός, μετά και την εντός έδρας νίκη του με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη αυτή επιτυχία, ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Καζίας, με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, ενώ, στάθηκε και στο γηπεδικό ζήτημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η ομάδα, καλώντας τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού:

«Είμαι χαρούμενος, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας μας, να παραμείνει στην Super League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι ένα ιστορικό γεγονός, αφού μετά από 33 χρόνια, ο Πανσερραϊκός, θα έχει συνέχεια στην μεγάλη κατηγορία κι αυτό είναι κάτι που θέλουμε να χτίσουμε όλοι μαζί. Την συνέπεια στην Α΄ Εθνική. Αγωνιστήκαμε, με όλες μας τις δυνάμεις, ο καθένας με τον ρόλο του και παρουσιάσαμε ένα καλό σύνολο εντός και εκτός γηπέδου, που νομίζω ότι ευχαριστήθηκε όλος ο κόσμος. Οι φίλαθλοι μας να γνωρίζουν ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον Πανσερραϊκό με τον ίδιο ζήλο και τα 60 χρόνια της ομάδας θα τα γιορτάσουμε με νέες επιτυχίες.

Η φετινή μάχη ήταν σκληρή, τόσο ως προς την προσαρμογή μας στη νέα κατηγορία, όσο φυσικά και με τις γηπεδικές αντιξοότητες, που σχεδόν όλη την χρονιά ήμασταν «τιμωρημένοι» στην φυσική μας έδρα, χωρίς μάλιστα ευθύνη της ΠΑΕ. Ως Πρόεδρος του Πανσερραϊκού θα βγαίνω πάντα μπροστά σε κάθε ζήτημα, αλλά το Δημοτικό γήπεδο είναι μια πολυπαραγοντική ευθύνη, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εκλεγμένων αντιπροσώπων στην Βουλή. Εμείς, ως ομάδα, φροντίσαμε και πέρυσι και φέτος να πανηγυρίσουμε ένα μήνα νωρίτερα (!), το πρωτάθλημα και την παραμονή μας, από το πέρας των επίσημων διοργανώσεων, μεταφέροντας ευχάριστα την ευθύνη των απαραίτητων εργασιών του γηπέδου στους αρμόδιους φορείς. Επίσης, ως ΠΑΕ, αναλάβαμε για πολλοστή φορά περισσότερες ευθύνες από αυτές που μας αναλογούν, βάσει του όσα ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος για το καλό του συλλόγου και του κόσμου μας. Εννοείται χωρίς καμία οικονομική στήριξη, την στιγμή που στα περισσότερα, αν όχι σε όλα τα γήπεδα, των περιφερειακών ομάδων της λίγκας, το κόστος το ανέλαβαν οι εκάστοτε φορείς.

Φέτος λοιπόν, η νέα δημοτική αρχή έχει να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα υψίστης σημασίας, που αφορά την ασφάλεια και την βελτίωση ενός γηπέδου, που δυσφημεί με την εικόνα του, την πόλη των Σερρών και τον Πανσερραϊκό μας. Το παρελθόν απέτυχε στο κομμάτι αυτό και ελπίζουμε οι τωρινές αποφάσεις που θα παρθούν από την κυρία Μητλιάγκα και τους συμβούλους της, να είναι συγκεκριμένες, ως προς τον χρονικό ορίζοντα και το οικονομικό πλαίσιο της εφαρμογής των μελετών.

Η ηγεσία της περιφερειακής ενότητας Σερρών, δεν άλλαξε. Ο κύριος Σπυρόπουλος και η διοίκηση του κυρίου Τζιτζικώστα να πράξουν τα αυτονόητα που χρειάζονται, σε τεχνογνωσία και χρήμα, ώστε να δοθούν επιτέλους έγκαιρα, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Ας μην ξεχνάει κάνεις αιρετός ότι ο Πανσερραϊκός είναι η μοναδική ομάδα, της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, εκτός Θεσσαλονίκης, που αγωνίζεται στην Super League. Τέλος, οι αξιότιμοι βουλευτές μας να φροντίσουν με τον τρόπο τους, ώστε η πόλη μας και η ομάδα μας, που γιορτάζει φέτος τα 60 της έτη, να αποκτήσει το γηπεδικό στολίδι, που της αξίζει.

Με την σέντρα του νέου πρωταθλήματος, όλοι να είμαστε όπως πρέπει. Όχι στα λόγια, αλλά στα έργα, με ευθύνη απέναντι στον κόσμο της πόλης και της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x