Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η γιορτή σφράγισε την αναγέννηση της ΑΕΚ-Μεγάλο το ματς με Άρη»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τη χθεσινή γιορτή για τα 100α γενέθλια της ΑΕΚ, αλλά και το σημερινό κρίσιμο ματς με τον Άρη.

Τη βεβαιότητα πως η ΑΕΚ δημιουργεί πλέον νέους φιλάθλους εξέφρασε ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το πολύ όμορφο κλίμα που υπήρχε χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα 100α γενέθλια του συλλόγου.

«Ξεπέρασε τις προσδοκίες η παρουσία του κόσμου στη χθεσινή γιορτή. Η μεγαλύτερη νίκη της ΑΕΚ είναι ότι είδαμε τόσες οικογένειες και τόσα μικρά παιδιά. Η OPAP Arena έχει αναγεννήσει τον σύλλογο και η ΑΕΚ φτιάχνει νέους οπαδούς, κάτι που είχε στερηθεί για χρόνια», επισήμανε, ενώ σχολίασε την αποθέωση προς τον Πέτρο Μάνταλο. «Είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον Μάνταλο, αλλά και τον Μελισσανίδη, αν σκεφτούμε πώς ήταν το κλίμα πριν δύο χρόνια. Όμως φτάσαμε μέσα σε δύο χρόνια στη χθεσινή αποθέωση, που ήταν πολύ ξεχωριστή στιγμή. Και ο Τσούμπερ έδειξε πόσο δεμένος είναι με την ομάδα, είναι μια αρχηγική φυσιογνωμία στην ΑΕΚ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη στην OPAP Arena (20:30). «Είναι πολύ μεγάλο ματς σήμερα, μετά την απώλεια πέντε βαθμών στα δύο τελευταία ντέρμπι. Πρέπει η ΑΕΚ να πάρει έξι πόντους από τον Άρη και μετά στα τρία σερί ντέρμπι θα κριθεί το πρωτάθλημα», είπε και για την ενδεκάδα ανέφερε: «Ο Γκαρσία θα απουσιάσει, ο Άμραμπατ θα προφυλαχθεί και ο Σιμάνσκι είναι τιμωρημένος. Στο τέρμα θα είναι ο Αθανασιάδης, δεξιά πιστεύω πως θα είναι ο Ρότα, αριστερά μπορεί να παίξει ο Πήλιος αντί του Χατζισαφί. Στα στόπερ δίπλα στον Βίντα ίσως δούμε τον Κάλενς. Στο κέντρο θα δούμε τον Γιόνσον με τον Πινέδα, τον Ελίασον και τον Γκατσίνοβιτς στα άκρα και τον Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε. Ένα εναλλακτικό σενάριο είναι να παίξει ο Γκατσίνοβιτς πίσω από τον φορ και να πάει ο Λιούμπιτσιτς στο κέντρο με τον Πινέδα αριστερά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x