Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ίσως και την επόμενη εβδομάδα εξελίξεις με προπονητή»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου εκτιμά πως η ΑΕΚ θα κλείσει προπονητή μέσα στον Απρίλιο και ίσως να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Άμεσα θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ντι Φραντσέσκο και Πελεγκρίνο απασχολούν την ΑΕΚ και έγιναν επαφές. Βλέπουμε ότι ‘χτυπάει’ ένα καλό επίπεδο προπονητών και αν κλείσει κάποιος από αυτούς ή τέτοιου επιπέδου, θα είναι μια καλή επιλογή. Νομίζω πως ο Πελεγκρίνο είναι ένα κλικ μπροστά, αλλά από ένστικτο πιστεύω πως ίσως να μην είναι κανένας από αυτούς τους δύο που θα κλείσει. Δεν θα καθυστερήσει πολύ η ΑΕΚ και βλέπω πως ο στόχος να κλείσει ο προπονητής μέσα στον Απρίλιο θα επιτευχθεί. Μπορεί και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις. Εκτιμά πως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι παίκτες θα γνωρίζουν τον επόμενο προπονητή», τόνισε.

Όσο για την κατάσταση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, είπε: «Ο Αυστριακός πάει καλά, αλλά μάλλον δεν θα παίξει τη Δευτέρα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Λογικά θα επιστρέψει στο ματς της Τούμπας αμέσως μετά το Πάσχα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x