Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Χαρακτήρα πρωταθλήτριας η ΑΕΚ - Οι μπανάνες… tape δείχνουν την αξιοπιστία του Άρη»

Στο μέταλλο που έδειξε η ΑΕΚ (και είναι απαραίτητο για ομάδες που διεκδικούν τίτλο), αλλά και στη βαρύτητα των καταγγελιών του Άρη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στα όσα -αγωνιστικά και μη- συνέβησαν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η νίκη που πήρε η «Ένωση» ήταν μεγάλη, αφού κατακτήθηκε απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο και με αρκετές αντιξοότητες (όπως οι απουσίες, η κακή μέρα παικτών-κλειδιά και η αποβολή).

Τόνισε λοιπόν ότι αυτό που μπορούν να κρατήσουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι ο χαρακτήρας που έδειξαν (και φέρνει αποτελέσματα τα οποία δίνουν πρωταθλήματα) και την τρομερή βοήθεια που πήραν από τον κόσμο.

Κατά τ’ άλλα αναφέρθηκε και στις φωνές του Άρη για τη φιλοξενία, τονίζοντας ότι το μόνο που συνέβη είναι μια υβριστική αντιπαράθεση Μελισσανίδη-Νιαρχάκου και υπογραμμίζοντας ότι τα tape που βαφτίστηκαν μπανάνες από την πλευρά των φιλοξενούμενων για να στοιχειοθετηθεί ρατσιστική επίθεση στον Καμαρά δείχνουν τη βαρύτητα και την αξιοπιστία των καταγγελιών τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x