Stoiximan Super League

Κεχαγιάς: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη και όχι από την εικόνα της Ξάνθης στην επικράτηση απέναντι στον Πανιώνιο (2-0) εμφανίστηκε ο Νίκος Κεχαγιάς.

Στη σημασία της επικράτησης της Ξάνθης απέναντι στον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Νίκος Κεχαγιάς. Ο τεχνικός των Ακριτών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και έριξε το βάρος στην προσεχή αναμέτρηση απέναντι στη Βέροια.

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Νομίζω ήταν ορατό το γεγονός ότι μπήκαμε αγχωμένοι στο παιχνίδι. Υπήρχε πίεσε και άγχος όλη την εβδομάδα και στο ξεκίνημα του αγώνα. Κάναμε αβίαστα λάθη μέχρι το σημείο αυτό. Από εκεί και μετά όμως ήμασταν καλύτεροι, κάναμε ευκαιρίες, πήραμε μπροστά και κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο.

Πετύχαμε στο β' μέρος δύο τέρματα και υπήρχαν κι άλλες φάσεις που αν ήμασταν πιο προσεκτικοί το σκορ μπορεί να ήταν μεγαλύτερο. Κρατάμε τη νίκη, τους βαθμούς και κοιτάζουμε απ' αυτή τη στιγμή την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Βέροια γιατί είναι σημαντικοί προκειμένου να βγούμε από αυτή τη διαδικασία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους και στον κόσμο που μας στήριξε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x