Stoiximan Super League

Κηφισιά-ΟΦΗ: Θέλει να τον πιάσει στον… ύπνο, με σκοπό να ξεμπερδεύουν οι Κρητικοί

Η Κηφισιά φιλοξενεί τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League.

Μάχη Κηφισιάς με ΟΦΗ στην Καισαριανή.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου φιλοξενεί (17:30, Cosmotesport2, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) τους Κρητικούς στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι των playoffs της Stoiximan Super League. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ελαφρώς διαφορετική μοίρα, καθώς οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, αλλά πλέον είναι πάνω από Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας πάρει στα χαρτιά το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας. Λόγω της ρατσιστικής επίθεσης του Μπέου στον Τετέι.

Σε απόσταση… ασφαλείας δείχνει να είναι ο ΟΦΗ, καθώς μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα, έχοντας το +6 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά θέλει το «διπλό» (το οποίο θα είναι το πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα), ώστε να ξεμπερδεύει μία και καλή με την υπόθεση παραμονή. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά ολοκλήρωσε θετικά τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο, αφού ήρθε 2-2 εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό, απέναντι στον οποίο προηγήθηκε δύο φορές.

Η Κηφισιά , η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες (απέναντι σε Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό) θα παίξει δίχως τον Μποτία, ενώ επέστρεψε ο Τσάπαν και σταθερά εκτός είναι Σναϊντερλάν, Παπασάββας, ενώ «κόπηκαν» Κρίστινσον, Αντούνες, Αντερέγκεν και Κωνσταντόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, εκτός είναι ο ανέτοιμος Τοράλ, όπως και οι Νέιρα, Μπρεσάν και Σημανταράκης, αλλά και ο τιμωρημένος Τοράρινσον. Δεν βρίσκονται στο πλάνο του Δέλλα για το συγκεκριμένο ματς οι Σωτηρίου, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης και Κουτεντάκης.

Πιθανές ενδεκάδες
Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίσεβιτς - Σολόα, Τσαανατζίγια - Μπιφουμά, Μενέντες, Κρισιουμά - Οζέγκοβιτς

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν - Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Αμπάντα - Μεγιάδο, Αποστολάκης, Μπάκιτς - Μπακού, Ισέκα, Χιμένεθ

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας), Νικόλαος Σάββας (Σερρών)
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)
VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), AVAR: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x