Stoiximan Super League

Κοντά στους ομογενείς ο Αλαφούζος

Στη Γερμανία, όπου θα δώσει το «παρών» σε γιορτή της «Θύρας 13 Deutchland» θα βρεθεί την Κυριακή ο Γιάννης Αλαφούζος. Έπειτα θα μεταβεί στην Ολλανδία, για να παρακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει και προσπαθεί να είναι κοντά στους οπαδούς του συλλόγου και δη, τη Θύρα 13.

Ξέρει, άλλωστε, πως η βοήθεια και η στήριξη του κόσμου μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την πορεία της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με την επιστροφή στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Έτσι, αναμένεται να βρεθεί στη Γερμανία, όπου θα παραστεί σε γιορτή της «Θύρας 13 Deutchland». Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής, ώστε να βρεθεί στην εκδήλωση των ομογενών και εν συνεχεία, θα μεταβεί στην Ολλανδία, ώστε να πάρει μια γεύση από την προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θα παρακολουθήσει από κοντά τη δουλειά του Γιάννη Αναστασίου με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα, αναμένεται να δώσει το «παρών» και στο δεύτερο κατά σειρά καλοκαιρινό φιλικό του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Ανόρθωση.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την κυπριακή ομάδα, το απόγευμα της Δευτέρας (8/7, 19:00) και ο Γιάννης Αλαφούζος πρόκειται να στηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x