Stoiximan Super League

Κόντης: «Δυσκόλεψε το έργο μας η αποβολή, έχουμε μπροστά μας επτά τελικούς»

Το σχόλιο του Χρήστου Κόντη για το ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό και τον στόχο της παραμονής.

Ο Χρήστος Κόντης μίλησε για το δύσκολο βράδυ του Βόλου κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για την αποστολή της ομάδας του για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για:
-την προσπάθεια του Βόλου για παραμονή: «Τα παιδιά πιστεύουν, εγώ πιστεύω. Οπότε θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

-τον Ολυμπιακό και τη μάχη του τίτλου: «Με τον νέο προπονητή έχει δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο, το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Όταν βάζεις τάξη το μέλλον σου είναι καλύτερο. Βλέπω μάχη και στην κορυφή και για την παραμονή. Απλά εγώ επικεντρώνομαι στη δική μας ομάδα. Μέσα από τη δουλειά να καταφέρουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο».

Νωρίτερα, δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
- το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο εξαρχής, καθώς ήρθαμε με έξι σημαντικές ελλείψεις παικτών. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, το αναφέρω περισσότερο για τη δική μας διαχείριση. Δυστυχώς με το που ξεκίνησε το παιχνίδι δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και όταν μένεις νωρίς με δέκα παίκτες, δυσκολεύει κατά πολύ το δικό μας παιχνίδι. Σταθήκαμε όσο μπορούσαμε, τα παιδιά προσπάθησαν να κλείσουν τους χώρους και να μη δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες ο Ολυμπιακός. Δεχτήκαμε κάποια γκολ από δικά μας λάθη και μετά ήταν δύσκολο να βρούμε ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ».

- τη συνέχεια στα playouts: «Για μένα αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει. Έχουμε μπροστά μας επτά τελικούς, σε αυτούς πρέπει να επικεντρωθούμε. Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός μας, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε την ομάδα. Πιστεύω θα είμαστε καλά στα playouts. Τις μέρες που είμαι στον πάγκο του Βόλου και μιλάω με τα παιδιά, βλέπω διάθεση, υπάρχει ταλέντο και «σπίθα» και νομίζω πως με αυτή τη διακοπή των 15 ημερών θα μπορέσουμε να δουλέψουμε, να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που έχω δει ως τώρα, μπορεί σήμερα να δούλεψε περισσότερο το ανασταλτικό κομμάτι, όμως τόσο εγώ όσο και οι παίκτες πιστεύουμε πως θα πάμε καλά στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x